,

24 maart Landelijke Opschoondag

GAAN WE OP 24 MAART 

SAMEN AAN DE SLAG?

Jij doet toch ook mee aan de Landelijke Opschoondag?

Meld je zelf aan via onderstaande link of reageer op deze post via onze site.

We kunnen het ook in onze buurt organiseren!

Op dit moment zijn er al 224304 Supporters van Schoon.
Laat je inspireren door hun verhalen en ga ook aan de slag!

ZO DOE JE MEE! (IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN)

Op 24 maart is het Landelijke Opschoondag plaats, hét moment om samen met de buurt voor meer bewustzijn rondom zwerfafval te zorgen. Meedoen is vaak hartstikke leuk en is eigenlijk heel eenvoudig. Vooral met het stappenplan dat we voor je hebben gemaakt.

Je doet mee aan de Landelijke Opschoondag wanneer je een actie organiseert waarbij de buurt wordt schoongemaakt. Dat kan met een kleine groep of met een hele grote, je kunt de stoep schoonmaken of het hele park, en je kunt het met je vrienden doen – of met een hele club onbekende buren doen en zo meteen gezellig kennismaken. Wat je ook doet: het is goed om je actie eerst even aan te melden op onze website. Zo breng je anderen eenvoudig op de hoogte van jouw deelname, nodig je mensen makkelijk uit en kunnen wij je van handige materialen voorzien.

ZÓ DOE JE EENVOUDIG MEE

1. Meld je opschoonactie aan op de website van supportervanschoon

Organiseer je voor het eerste een actie? Dan moet je eerst even een account aanmaken. Ben je al bekend bij ons? Log dan in met je bestaande gegevens. (Je kunt je wachtwoord even opnieuw aanvragen als je dat niet meer kunt vinden.)

EEN ACTIE AANMELDEN

 

supportervanschoon.nl