, ,

1 januari Nieuwjaarsvegen

Doe op 1 januari om 12:00 uur mee met het nieuwjaarsvegen

Ieder jaar belandt er enorm veel vuurwerkafval op straat. Deze vuurwerkresten zijn schadelijk voor het milieu en kunnen ook nog eens gevaarlijk zijn voor kinderen die op zoek zijn naar niet afgegaan vuurwerk. Daarom is het belangrijk dat we ze snel opruimen. Meedoen met Nieuwjaarsvegen is niet alleen een heel goed voornemen voor 2017, het is ook erg gezellig. Vooral als de buren mee vegen: zo zorg je niet alleen voor een schone omgeving, maar ook voor een goede sfeer in de buurt!

Maak iets gezelligs van jouw nieuwjaarsvegen. Met familie en vrienden die na je oudejaarsfeestje zijn blijven plakken, of gewoon met je buren. Want vele handen maken licht werk en dat is wel zo prettig, zo kort na het feestgedruis! Met deze raamposter laat je alle buurtbewoners zien dat jij meedoet aan Nieuwjaarsvegen én inspireer je ze om mee te doen.

Zó doe je mee

Meld je actie aan op de website supportervanschoon.nl, zo ziet iedereen meteen dat jij je op 1 januari inzet voor een schone straat. Of kijk of er al een actie bij jou in de buurt plaatsvindt waar je bij aan kunt sluiten. Deel je foto’s en filmpjes via Facebook en Twitter met #Nieuwjaarsvegen!

Haarlem nieuws nieuwjaarsvegen