,

Werkzaamheden Amsterdamsevaart lopen uit

De werkzaamheden die op dit moment plaatsvinden aan het kruispunt Amsterdamsevaart met de Prins Bernardlaan lopen uit. Om de veiligheid van medewerkers van Ooms Construction bv én weggebruikers te kunnen borgen, is besloten de werkzaamheden meer gefaseerd uit te gaan voeren. Dit betekent dat de planning van de werkzaamheden enkele dagen vertraging oploopt.

Op 6 juni jl. startte aannemersbedrijf Ooms Construction bv in opdracht van de gemeente Haarlem met de werkzaamheden aan de Amsterdamsevaart. De werkzaamheden worden in verschillende fases uitgevoerd. Momenteel bevinden de werkzaamheden zich in fase 3: het aanpassen van het kruispunt Amsterdamsevaart met de Prins Bernardlaan.

Gevolgen bereikbaarheid

Vanaf woensdag 23 augustus 17.00 uur is de Amsterdamsevaart weer beschikbaar voor verkeer de stad in vanaf de Prins Bernardlaan.
Voor verkeer de stad uit blijft de Amsterdamsevaart echter afgesloten tussen de Gedempte Oostersingelgracht en de Prins Bernardlaan.

Vanaf maandag 28 augustus 17.00 uur is de Amsterdamsevaart weer beschikbaar voor verkeer de stad uit.

De werkzaamheden vinden overdag plaats.

Bestemmingsverkeer van en naar het centrum van Haarlem zal op de aanrijroute worden geïnformeerd over de omleidingsroute door middel van verkeersborden. De nood-en hulpdiensten kunnen tijdens de afsluiting hun gewoonlijke routes blijven volgen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.haarlem.nl/amsterdamsevaart.