60ste Haarlemse Muggenronde!

Nog een paar plekken voor deelname aan de 60ste Haarlemse Muggenronde!

 

De Haarlemse wielerklassieker voor kinderen tussen de 9 en 15 jaar wordt dit jaar voor de 60ste keer gereden. In de laatste week van de zomervakantie van 26 augustus tot en met 2 september. Er zijn nog een paar plekken vrij, dus meld je nu aan!

 

Wil jij dit wielerspektakel niet missen? Schrijf je dan nu snel in voor de 60ste Haarlemse Muggenronde! Deelname is gratis. Iedereen met een fiets – van opoe- tot racefiets – is van harte welkom. Je krijgt een echt wielershirt en de hele week eten en drinken. Dus heb jij zin in een week vol fietsplezier? Schrijf je in op onze site www.muggenronde.nl! Dat kan tot een dag voor de start op zaterdag 26 augustus. Maar er geldt wel: vol is vol.

Twijfel je nog of wil je kijken of het wat voor je is? Of wil je de kneepjes van het vak leren? Kom dan naar onze trainingen! Iedere dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 uur bij wielervereniging Excelsior aan de H. Werkmannweg in Haarlem.

Speciaal voor de 60ste editie maakte A Small Gang een documentaire over de Muggenronde, genaamd MUG. Wat is er allemaal veranderd in de afgelopen 60 jaar? En hoe blijft dit ouderwets Haarlemse evenement zoveel enthousiastelingen trekken? De première vindt plaats in de Toneelschuur op zondag 16 juli. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor teasers en meer informatie: www.facebook.com/muggenronde.

Het belooft weer een feest te worden. Tot in de laatste week van de zomervakantie!