Visie Spaarnesprong

Dinsdag 19 september vond de inloopavond plaats ‘Visie Spaarnesprong’ georganiseerd door de gemeente.

Een flinke opkomst met evenzovele prangende vragen van de omwonenden.

Heeft u (andere) ideeƫn of suggesties over deze Visie dan is nu uw kans, laat het ons of (rechtstreeks) de gemeente weten.

De concept ontwikkelvisie ligt vanaf 15 september tot 27 oktober ter inzage, waarbij iedereen zienswijzen in kan dienen. Na die zes weken worden de zienswijzen beantwoord en voorgelegd aan de Raad bij de vaststelling van de ontwikkelvisie.

Link naar visie šŸ™„ hier.

In uw buurt verandert veel. Denk onder andere aan de herontwikkeling van de Koepel, plannen voor het Dantuma-terrein en ontwikkelingen rond de Oerkap. De gemeente kijkt bij al die plannen naar de openbare ruimte en welke veranderingen wenselijk zijn, bijvoorbeeld de afwikkeling van het verkeer, parkeren, terugbrengen van water, enzovoort.
Omdat er zo veel ontwikkelingen zijn, heeft de gemeente een visie gemaakt voor het gebied tussen het Spaame, de Oudeweg en Nedtrain. Met deze Ontwikkelvisie Spaamesprong maakt de gemeente Haarlem duidelijk wat de ambitie is van de gemeente en op welke wijze samenhang tussen de verschillende projecten kan worden gecreƫerd.
Samen met verschillende stakeholders, waaronder de wijkraden, is een concept ontwikkelvisie opgesteld.

Gaarne bij beantwoording ons kenmerk vermelden. www.haarlem.nl
E-mail ontwikkelzone@haarlem.nl