, ,

Inspraak op bestemmingsplan en stedenbouwkundig plan De Koepel

Vanmorgen was ik in de Zijlpoort om de betreffende documenten te bekijken. Deze liggen ter inzage. Voor degene die deze ook willen inzien, wees gewaarschuwd! Het is een overvolle verhuisdoos vol documenten. Je kunt er ruim een uur voor uitrekken!
Ik mocht in een aparte ruimte in alle rust de stukken tot mij nemen.
Albert aan het werk

Ook documenten inzien?
U kunt voor meer informatie kijken op www.haarlem.nl/herontwikkeling-de-koepel. De documenten liggen ter inzage in de publiekshal aan de Zijlvest 39. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en donderdag tot 20.00 uur. Tot 11.00 uur kunt u zonder afspraak langskomen. Na 11.00 uur kunt u de documenten inzien op afspraak. U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen naar 14 023.
Hoe kunt u reageren?
U kunt reageren tot donderdag 16 januari 2020. Dit kan op de volgende manieren:
• Per e-mail bestemmingsplannen(ahaarlem.nl. vul dan Koepel/ bestemmingsplan. Koepel/ omgevingsvergunning of Koepel/ Beeldkwaliteitsplan in bij het onderwerp.
• Per brief (gemeente Haarlem, Postbus 511, 2003 PB Haarlem, t.a.v. mw. C. Jordaan). Vervolgtraject
Als u een zienswijze geeft, wordt hier door het college op gereageerd en wordt u uitgenodigd om te zijner tijd bij de commissie aanwezig te zijn. Na de zes weken ter inzage periode wordt de beantwoording van de zienswijzen als onderdeel van het besluit gepubliceerd op de gemeentelijke website, inclusief de namen van de indieners. Mocht u bezwaar hebben tegen het publiceren van uw naam dan kunt u dit vermelden bij het indienen van de zienswijze.
Het definitieve bestemmingsplan en stedenbouwkundig plan worden gepubliceerd op de projectpagina www.haarlem.nl/herontwikkeling-de-koepel. Ook de omgevingsvergunning wordt gepubliceerd.

De ter inzage liggende documenten van A4 tot A0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.