,

Fietsznfabriek bestemmingsplan

nieuwsbrief 20211106

Hierbij het bericht dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Fietsznfabriek’ formeel ter inzage ligt.

Ook al heeft u met de wijkraad gecorrespondeerd over dit onderwerp verzoek ik u om opnieuw nauwgezet naar de plannen te kijken en eventuele opmerkingen of zienswijze mij voorzitter@wijkraadsmd.nl of rechtstreeks aan de heer R.Visser via bestemmingsplannen@haarlem.nl.  te laten weten. 

Van donderdag 4 november tot en met woensdag 15 december 2021 liggen het ontwerpbestemmingsplan ‘Fietsznfabriek’ en ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder ter inzage. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken, bij voorkeur via de website www.haarlem.nl of anders via het telefoonnummer 14023. Ook kunt u een digitale versie van het plan per e-mail ontvangen. Voor dezeoptie

kunt u contact opnemen met de heer R.Visser via bestemmingsplannen@haarlem.nl. Het ontwerpbestemmingsplan kan online worden geraadpleegd via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl (zoeken op planidentificatie NL.IMRO.0392.BP1120014-ON01) en via de ge- meentelijke website  www.haarlem.nl.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogerewaarde Wet geluidhinder. Een zienswijze per e-mail versturen kan naar bestemmingsplannen@haarlem.nl. Dient u liever schriftelijk eenzienswijze in? De brief kan verstuurd

worden naar Postbus 511, 2003 PB in Haarlem, t.a.v. dhr. R. Visser. Een zienswijze moet voorzien zijn van uw naam, adres, datum en denaam van het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder. Beantwoording van de zienswijzen wordt alsonderdeel van het besluit ge- publiceerd op internet, inclusief de namen van de indieners. Mocht u bezwaar hebben tegen het publiceren van uw naam dan kunt u dit vermelden bij het indienen van de zienswijze.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.