De Scheepmaker kick off!

Op de hoogte tijdens de kick off!

Hoe woon je straks in De Scheepmaker? Dat laten we je a.s. zaterdag tussen 11.00 en 14.00 uur zien! Het uitzicht kun je bijvoorbeeld al ontdekken omdat er een speciale Skywatch is. Daarmee word je omhoog gebracht tot het niveau van de 7e verdieping, zodat je zelf kunt ontdekken hoe Haarlem er van boven uitziet. Je kunt verder de plattegronden bekijken van elke verdieping en van verschillende woningen. Er zijn nieuwe gevelafbeeldingen en we informeren je over de opties bij de woningen. Voor de kinderen zijn er speel- en kleuractiviteiten en voor jong en oud is er de gelegenheid om met een sloep het Spaarne op te gaan.
Datum: zaterdag 15 juli
Tijdstip: 11.00 tot 14.00 uur
Locatie: Harmenjansweg 85 (ter plekke met borden en vlaggen aangegeven)

Kom met de fiets of parkeer je auto elders

We verwachten een grote belangstelling a.s. zaterdag. De Harmenjansweg is makkelijk met de fiets en het OV bereikbaar. Kom je met de auto? Dan hebben we meerdere parkeermogelijkheden voor je op dit kaartje aangegeven. Vanaf deze drie locaties is het maar een paar minuten lopen naar de kick off. In de Harmenjansweg zelf is geen parkeergelegenheid!

Haarlem City Blog over De Scheepmaker

Wil je al een voorproefje van de Scheepmaker? Laura Ebbenhorst van Haarlem City Blog sprak met Ernest van der Meijde over de bijzondere kwaliteiten van wonen op deze plek en wat De Scheepmaker zo mooi maakt. Haar vlog vind je op de Facebookpagina.

Tot de 15e!

Met hartelijke groet, Projectteam De Scheepmaker